<

Inplantologie

Medic dentist stomatologie generala

   Implantul dentar este o piesă din titan, cel mai adesea sub forma unui șurub, care servește ca înlocuitor pentru rădăcina unui dinte natural lipsă. Implantul dentar se face după ce locul extracției s-a vindecat, sau imediat dupa extracție, printr-o intervenție chirurgicală, nu foarte complicată.Implantele dentare au rata de success, 98-100%.

   Rata succesului implantelor dentare este influențată de starea de sănătate a pacientului, și igiena orala. Sunt cazuri când implantele dentare pot fi contraindicate pacienților care au afecțiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale. Implanturile pot dura toata viața, cu condiția ca pacientul să vină la controale periodice și să îngrijească în mod corect implanturile, deoarece exista riscul infectării țesutului din jurul acestuia, conducând la dezvoltarea periimplantitei, datorită igienii necorespunzatoare. Riscul de pierdere a unui implant apare datorită unei igiene orale incorecte, la pacienții fumători, protezare imediată atunci când nu este cazul, cantitate și calitate osoasă scazută. Implantul dentar poate fi inserat pacienților de orice vârstă,însă cu o condiție importantă: gura sănătoasă.

   În cadrul cabinetului Dent Eli’s medicul stomatolog vă verifica dinții si gingiile pentru a se asigura ca sunteți potrivit pentru acest procedeu. Dacă va observa că gingiile dumneavoastră sângerează, există un miros neplacut sau infecție la nivelul unui dinte, medicul va trata acestea, înainte de a realiza implantul.

   Un factor secundar este pierderea osului. Dacă osul maxilarului este slab sau dacă și-a pierdut din volum, atunci este necesar a se inlocui aceasta parte înainte de a insera implantul dentar prin inserție de os.

   Implantul dentar se execută în cabinetul Dent Eli’s de medic chirurg maxilo-facial, specializat în implantologie.

Promotia lunii


Program cabinet

  • Luni : 15.00-20.00
  • Marti : 09.00-14.00
  • Miercuri : 15.00-20.00
  • Joi : 09.00-14.00
  • Vineri : 09.00-14.00
  • Sambata : cu programare