Chirurgie dentara

CMI. Dr. Stingă Eliza Sorina Medic Dentist Stomatologie Generala

   Tehnicile specifice de chirurgie orală / dentară se utilizeaza in momentul in care sunt necesare într-un cabinet stomatologic. Fie că este vorba de o extracţie sau de proceduri mai complicate, medicii nostri vor finaliza cu succes intervenţia chirurgicală. In cadrul cabinetului Dent Eli's interventiile chirurgicale sunt efectuate de catre un medic chirurg maxilo-facial.

   Cazurile in care avem nevoie de chirurgie dentara apar atunci cand apar probleme cu maseaua de minte (dureri legate de directia gresita de dezvoltare), dinti crescuti total sau partial in os cat si diverse leziuni si chisturi.

   Printre tehnicile întalnite se numără: extracţii dentare, odontectomii, rezecţii apicale, regularizări ale crestelor alveolare, premolarizari, interventii chirurgcala ajutatoare protezarii mobile, intervenţii de chirurgie parodontală sau chirurgie plastică gingivală. Aceste manopere chirurgicale sunt efectuate în mod curent, sub anestezie loco-regională. Dupa interventie se recomanda sa se respecte strict toate sfaturile chirurgului oral, atat pe termen scurt, cat si pe termen indelungat, pentru a nu se ajunge la complicatii mai mari. Se recomanda: controlul periodic cat si igienizarea periodica. Imediat după o intervenţie de chirurgie orală pot aparea pe termen scurt simptome ca: sângerare gingivala, durere dentara, edem. Aceste simptome sunt normale si nu pun probleme grave.
Promotia lunii


Program cabinet

  • Luni - 09.00-15.00
  • Marti - 09.00-15.00
  • Miercuri - 11.00-20.00
  • Joi - 11.00-20.00
  • Vineri - 11.00-20.00
  • Sambata - 08.00-12.00